Wonderlijk Natuurlijk

Wie het Nederlandse landschap een warm hart toedraagt, kan ik beslist de prachtige openluchttentoonstelling Wonderlijk Natuurlijk aanraden, die nog tot 1 december te bewonderen is in de Utrechtse Botanische Tuinen. De 120 monumentale foto’s vormen een ode aan het Nederlandse landschap, in al zijn diversiteit. Sinds de tijd van de schrijver Nescio is veel moois verdwenen of gruwelijk aangetast in de naam van de afgoden Mobiliteit en Productiviteit, maar gelukkig is er ook nog veel overgebleven. Hopelijk draagt de expositie bij aan het behoud van onze door mensenhand herschapen natuurlijke omgeving.

Een paar voorbeelden van de fraai opgestelde landschapsfoto’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.