Kardinale vruchtjes

Wat een vrolijke najaarsvruchtjes van de purperkleurige Kardinaalsmuts! Gerard Reve had het graag over ‘katholieke’ dieren, zoals de os, de ezel, de duif en het lam. In zijn geest zou deze plantensoort wellicht eveneens een rooms etiket verdienen. Nihil obstat, dunkt mij, al zijn de vruchtjes -voor de mens- giftig…

Auteur: Leo Mesman

Ooit studeerde ik theologie en werd ik vakbondsmedewerker. Nu ben ik met pensioen en maak gedichten en foto’s, die ik graag deel met anderen.

Eén gedachte over “Kardinale vruchtjes”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: