4 gedachten over “Vragen

 1. Dag Leo,

  Vandaag weer een mooi stuk van jou. Bedankt. Hoever was gisteren en de antwoorden liggen ergens in de toekomst. Of hebben wij de antwoorden al gehoord maar willen het nog eens horen. Blijf gezond, ik lees graag je gedichten en je vertalingen.

  Groet, Ali

  ________________________________

  Like

  1. Wat een aardige reactie van je, Ali! Net zo min als jij, vermoed ik, weet ik vooraf wat een nieuw gedicht bij anderen oproept. Ik vind het mooi om te horen dat mijn gedachten je raken en herkenbaar voor je zijn. Je weet dat ik jouw poëzie ook hogelijk waardeer. Het ga je goed en tot ziens.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.