Interview in Zó Nuenen

Foto Dorothé Kuijten

Deze week verscheen een uitgebreid interview met mij in het huis-aan-huismagazine Nuenen, dat op bijna 9 duizend adressen bezorgd wordt in Nuenen, Gerwen en Nederwetten. Het is een mooie coproductie geworden van redactrice Nannie van den Eijnden, fotograaf Bart Verkuijlen (LAV Fotografie) en vormgever Reinier van den Eerenbeemt (New Vision BV).
Het is voor mij een heel bijzondere ervaring om met zoveel zorgvuldige aandacht in woord en beeld gepresenteerd te worden aan de inwoners van mijn geboortedorp. Mijn dank gaat uit naar alle betrokkenen, ook voor de toestemming om het artikel in pdf-formaat te plaatsen op mijn gedichtensite. Klik hiervoor op: Interview Zo Nuenen 37 juni 2018

Gepubliceerd door

Leo Mesman

Ooit studeerde ik theologie en werd ik vakbondsmedewerker. Nu ben ik met pensioen en maak gedichten en foto’s, die ik graag deel met anderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.