Paulien Rozema, natuurtalent

Je bent een vrouw van midden vijftig en een ingrijpend arbeidsconflict zet je leven op zijn kop. Om uit de crisis te raken, sla je voor het eerst van je leven, spontaan en zonder enige vooropleiding op dit terrein, aan het tekenen en schilderen, met materiaal van een kunstzinnige dochter. Wat volgt is een explosie van creativiteit en een nu, na 4 jaar, nog steeds rijzende stroom van schilderijen, het een nog fantasievoller en kleurrijker dan het andere. Dat overkwam vriendin Paulien Rozema. Sinds kort kan iedereen haar omvangrijke werk bewonderen (en eventueel huren of kopen) dankzij een fraaie website, die ze met hulp van Nanda Verkerk heeft ontwikkeld, onder de intrigerende naam De Leviathan (maar daar zit een verhaal achter, dat op de website uit de doeken wordt gedaan.)

Dit is die artistieke dochter! (Op een foto uit 2008)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.