Herinnering aan mijn ouders

 

Bij de afsluiting van het jaar gaan de gedachten als vanzelf uit naar dierbare overledenen. Op deze prent zijn mijn vader en moeder mooi en krachtig in beeld gebracht, samen met twee aan hen gewijde gedichten van mijn hand. (Klik op de afbeelding voor een groter beeld.)

Het werk is gemaakt door mijn nichtje Dorothé Kuijten, die zich bekwaamt in de kunst van het zeefdrukken. Het is op een familiedag cadeau gedaan aan alle acht kinderen en elf kleinkinderen van Leonardus Wilhelmus Mesman (1911 – 1977) en Theodora Antonia van der Linden (1912 – 1995).

Auteur: Leo Mesman

Ooit studeerde ik theologie en werd ik vakbondsmedewerker. Nu ben ik met pensioen en maak gedichten en foto’s, die ik graag deel met anderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: