Weg met die soepzooi!

Dit lijkt op het eerste gezicht een abstract schilderij. Maar het is een foto van samengeperst plastic afval. Ik erger me vreselijk aan het naar mijn gevoel toenemend gebruik van plastic verpakkingsmateriaal, zeker sinds ik weet dat we daarmee onze oceanen en de voedselketen ernstig vervuilen en verzieken.
Op internet vond ik de website van een stichting die strijd voert tegen de “plastic soep”, waarop onder anderen een aantal praktische tips te vinden is voor de gewone consument. Doe er je voordeel mee, in ons aller belang: Plastic Soup Foundation

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.