Welkom

Welkom op mijn weblog, met tegen de duizend berichten met voornamelijk eigen gedichten en foto’s. Je kunt op dit blog rondneuzen aan de hand van de inhoudsopgave of met behulp van het zoekvenster. Of via de suggesties onder “Gerelateerd” bij elk afzonderlijk bericht.

Ik ben in de zomer van 2006 met dit blog begonnen, aanvankelijk onder de naam: ‘Het Zuivelhuis voor Fijne Gedichten’. Na diverse wijzigingen heet mijn weblog nu GEDICHTEN ALBUM. Mijn gedichten en foto’s zijn hier immers in één (digitaal) album bijeengebracht.

Voor mijn andere weblogs verwijs ik naar de pagina Mijn andere Albums. Op de pagina Over mij is meer informatie te vinden over mijn persoon. Reacties (via e-mail of onder een bericht) zijn welkom!

Overname van mijn foto’s en teksten is toegestaan, mits ongewijzigd en onder de voorwaarde dat mijn auteursnaam en de vindplaats vermeld worden. Een berichtje aan mij wordt ook op prijs gesteld (zie de pagina Contact). Voor commercieel gebruik van tekst of beeld dient mij uiteraard vooraf om toestemming te worden gevraagd.

Leo Mesman (augustus 2016)

Een foto van mij, toen ik twaalf jaar oud was

03