Welkom

Welkom op mijn gedichtensite!
Hierop vind je meer dan duizend berichten met voornamelijk eigen gedichten en foto’s. Ook plaats ik af en toe een gedicht dat mij aanspreekt van andere dichters.

Je kunt op dit blog rondneuzen aan de hand van de inhoudsopgave, met behulp van het zoekvenster, of via de suggesties onder “Gerelateerd” bij elk afzonderlijk bericht.

Mijn eerste gedichtenblog startte ik in augustus 2006 en heette ‘Het Zuivelhuis voor Fijne Gedichten’.  In augustus 2011 heb ik een herstart gemaakt met dit poëzieweblog GEDICHTEN ALBUM – inclusief de volledige inhoud van ‘Het Zuivelhuis’ (2006-2011)!

Graag verwijs ik ook naar twee andere weblogs van mij met light verse en kort proza: Speelse Verzen en Korte Verhalen

Op verzoek is ook  toegang mogelijk tot een besloten blog van mij met eigen vertalingen van werk van, meestal hedendaagse, dichters uit het buitenland.

Informatie over mijn persoon is te lezen op de pagina Over mij

Contact en copyright
Reacties op de inhoud van mijn berichten zijn zeer welkom. Dat kan per e-mail (bestbelangrijk@gmail.com) of bij een bericht op de site.

Mijn gedichten mogen worden overgenomen, mits ongewijzigd en onder vermelding van mijn auteursnaam. Ook word ik hiervan natuurlijk graag op de hoogte gesteld, via bovengenoemd mailadres.

Bij gebruik van teksten of foto’s voor handelsdoeleinden dient mij vooraf nadrukkelijk om toestemming te worden gevraagd.

Leo Mesman

 (twaalf jaar oud, 1961)

03