2 gedachten over “Marktplaats”

  1. Van de andere kant had ik het nog niet bekeken zoals een eiken kastje dat mij dierbare herinneringen influistert en zelf niets voelt. De boom op je illustratie daarentegen groeit en bloeit toch wel afhankelijk van weergoden en onze aandacht ?!

    Like

    1. Kijken dichters anders naar de dingen, of zien ze dat de dingen anders zijn? Strikt genomen, is een boom geen ding zoals je eiken kastje, maar een levend wezen. Maar ook de levende natuur kan best zonder ons, terwijl wij daarentegen totaal afhankelijk zijn van de natuur.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: