2 gedachten over “Gedicht, met de hand geschreven”

    1. Dank je, Wilma. Die 100 volgers zijn denk ik van de Taalpodium-Facebookpagina. Op Blogger heb ik gemiddeld zo’n 2.000 views per maand, van over de hele wereld, dus voorlopig handhaaf ik die weblog. Ik weet niet of het lukt om die bezoekers mee te laten verhuizen naar WordPress. Ik vul het ‘oude’ blog alleen niet meer aan. Want om nou 2 dezelfde weblogs bij te houden vind ik wat teveel van het goede. We zullen zien.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: