Appel en roos

 

Ik fotografeerde met mijn smartfoon* een Japanse roos (Camelia) in ons tuintje. En was verbaasd over het resultaat. De camera had er dit verbluffend mooie schilderijtje van gemaakt. Wat Apple niet met rozen doen kan! Toevallig weet ik dat de appel lid is van de rozenfamilie. Bekijk ook eens appelbloesem (Apple blossom)  van dichtbij.

* Door Wim Daniëls aanbevolen Nederlandse vertaling van ‘smartphone’.

Auteur: Leo Mesman

Ooit studeerde ik theologie en werd ik vakbondsmedewerker. Nu ben ik met pensioen en maak gedichten en foto’s, die ik graag deel met anderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: