Natuur en poëzie

Deze week ontving ik een bewijsexemplaar van de nieuwe Tuinscheurkalender 2014, samengesteld door Romke van de Kaa en Paul Geerts en uitgegeven door Atlas Contact. Naast allerlei nuttige informatie voor de tuinier en diverse smakelijke recepten, is hierin weer een aantal tuingedichten opgenomen van bekende en minder bekende dichters. Op de velletjes van 12 oktober en 21 december staan (op de achterzijde) gedichten van mij afgedrukt, respectievelijk Ginkgo forever en Kerstdroom. In de Tuinscheurkalender 2011 zijn eerder 4 gedichten van mij gepubliceerd. Ook de vijftiende editie van de literaire Tuinscheurkalender is een aanrader voor eenieder die van tuinieren, eerlijk eten en poëzie houdt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.