Mijn moeder werd vandaag geen honderd

Vandaag publiceerde het unieke E-magazine Cultureel Brabant enkele van mijn herinneringen aan mijn moeder. Behalve een onderdeel van de familiekroniek, is  mijn verhaal ook te lezen als een bijdrage aan de geschiedschrijving over de nog altijd onvoltooide emancipatie van vrouwen, in Nederland en ver daarbuiten. Zie: Herinneringen aan mijn moeder

Gepubliceerd door

Leo Mesman

Ooit studeerde ik theologie en werd ik vakbondsmedewerker. Nu ben ik met pensioen en maak gedichten en foto’s, die ik graag deel met anderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.