Spiegeling

Slot Zuilen
‘Ik wil mijn schoonheid terug. Ik wil mijn schoonheid terug.’, schreeuwde de oude prinses. Maar de spiegel gaf geen krimp en reflecteerde genadeloos de vlekken en rimpels op haar gezicht. De prinses besloot alle spiegels weg te doen en ging gedichten schrijven. Over de schoonheid van de ouderdom.

Gepubliceerd door

Leo Mesman

Ooit studeerde ik theologie en werd ik vakbondsmedewerker. Nu ben ik met pensioen en maak gedichten en foto’s, die ik graag deel met anderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.