Kinderjaren

a child's garden

De herinneringen aan onze kindertijd, we moeten ze koesteren. Na je twaalfde gebeurt er toch niets echt belangrijks meer in je leven? Goed, je volgt een opleiding en maakt vrienden; je vindt werk en de liefde van je leven; er komen misschien kinderen; je ouders gaan dood en vrienden vallen weg; je maakt mooie reizen, krijgt eventueel een onderscheiding; er komt een tweede liefde. Maar al die belangrijke gebeurtenissen vallen toch in het niet bij de verwarringen en verrukkingen van die eerste, meest intense jaren van je leven?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.