Camilla 100 jaar

Tante Camilla Mesman-Lesoil

De dame op deze foto is mijn Franse tante Camilla.. Zij is de enig overgebleven tante (op één na) van mijn generatie in onze familie en bereikte op 25 augustus 2008 de leeftijd van 100 jaar. Ze heeft haar echtgenoot, oom Gerard, al 40 jaar overleefd en formuleert haar gedachten nog altijd even helder en exact (waarvoor de Franse taal zich trouwens bij uitstek leent). Mensen die haar niet aanstaan, krijgen de wind van voren. Ze kookt haar eigen potje en geniet van de oude port, die we voor haar meebrengen. Ziedaar enkele ingrediënten om prettig oud te worden.

camilla

Camilla als jonge vrouw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.